Vendégkönyv

Ide írhat üzenetet vendégkönyvünk számára: agnesekovacs@alice.it

Szia Ági!

Én csak azért írok ide, hogy idén - immáron ötödszörre is - menni fogok és számítok Rád! Szerintem, aki most fontolgatja, hogy menjen-e, azoknak egy fontos infó, hogy valakinek egyszer sem elég és ha mentek, akkor keressétek Ágit, aki egy igazi kincs, és nem csak Nápolyt mutatja meg nektek, de a Pompei és Vezúv túrái is verhetetlenek. Capri-ról már ne is beszéljünk.

2019.02.18 Demeter Anna

Kedves Ági!

Köszönjük szépen a fantasztikus hetet Neked! Nélküled Nápoly felét sem tudtuk volna megnézni arról nem beszélve, hogy milyen szuper helyeket mutattál nekünk. Azóta is ezeket meséljük itthon, főleg a kis éttermet a part mellett, illetve Timi az ékszerboltot:) Köszi, hogy megmutattad, tényleg:) Kedves Mindenki! Tiszta szívből ajánlom nektek Kovács Ági helyi idegenvezetőt! Látom, hogy az előttem szólók is maximálisan meg voltak elégedve és ajánlanak téged, de mi azért csak ráteszünk még egy lapáttal:) Menjetek!!!

2018.08.20 Fábián Csaba és Timi

Kedves Ági!

A profizmusod, mint idegenvezető lenyűgöző! Komolyan mondom, hogy én már sok helyen jártam és sok idegenvezetők által szervezett túrán rész vettem, de messze ez volt a legjobb. Az egész napos program ellenére nem volt időm elfáradni és a tudás...hát, csak kapkodtam a fejem. Aki most gondolkodik egy Nápolyi útban, annak Ágit szívből ajánlom, mert megfizethetetlen, de persze közben azért megfizethető és bőven megéri.

2018.07.02 Székely Barnabás

Kedves Ági!

Alig várjuk, hogy idén is meglátogassunk, mert azt a nápolyi éttermet nem feledjük. Mindenkinek csak kívánni tudom, hogy jusson el egyszer ide, ahol te élsz, mert egy életre szóló élmény.

2017.04.12 Katona Lilla

Kedves Ágnes!

Csapatunk nevében szeretném megköszönni, hogy ilyen profi módon segítettél nekünk a programok szervezésében és lebonyolításában is. Egészen biztos, hogy más csapattal is téged választunk, mert tudásod, felkészültséged, és ami a legfontosabb a rugalmasságod jelentősen hozzájárult a felejthetetlen két hetünkhöz.

2016.05.18 Bránty Csaba utazó csapata

Szia Ági!

Köszönjük az élményt! Életünk egyik legjobb nyaralásában volt részünk! Szuper helyekre vittél minket, amire magunktól biztos nem jutunk el, hiába számítunk hardcore utazóknak:) Köszi még egyszer!

2015.05.15 Enikő & András

 Mi már visszajáró vendégeknek számítunk. Voltunk egyénileg és csoportosan is, de Ági mindig velünk volt és segített, illetve idegenvezetett. Csak ajánlani tudjuk és persze irigyelni, mert egy gyönyörű helyen él!

2014.09.07 Dr. Halmos Pál

Helló Ági!

Hazaértünk! Aki most tervezi, hogy Nápoly és környékére utazik, az hívja Ágit (ez itt a reklám helye)! Egyszerűen fantasztikusan éreztük magunkat!

2014.08.13 Kajak Erika és Vera

Kedves Ágnes! Én és a családom is szeretném megköszönni a nagyszerű idegenvezetést! Mi már sok helyen jártunk, sok kollégáját megismertük, úgyhogy van viszonyítási alapunk. Ön messzemenően az egyik legjobb idegenvezető, akit megismerhettünk. További munkájához sok sikert kívánunk!

 2014.06.26 Bodrogi Péter és családja

Már sokan leírtál előttem, de én újra szeretném felhívni Ágira a figyelmet. Ha valaki utazást tervez, hát ne habozzon keresni, mert tudása, kedvessége és végtelen türelme, alázata által egy olyan csodás idegenvezetőt ismerhettünk meg, akinek nincsen párja. Köszönöm Ági!

  2014.05.02. Csepi Évi

Szia Ági! Még egyszer köszönöm a sok hasznos információt, és a segítségedet. Remek nyaralás volt! Gyönyörű ez a Sorrentó-i félsziget. Capri pedig meseország. Ügyesen túléltük az olaszok kötelező szabadságát - nem volt egyszerű , és még az autónk is megúszta mindenféle karcolás nélkül. Még egyszer köszönjük a segítséget,
Neked is jó nyaralást!

 2013.08.22. Üdv, Edina

Kedves Ágnes! Ezúton szeretnénk megköszönni a fantasztikus idegenvezetést. Nagyon jól éreztük magunkat Pompeiben, sok új és érdekes ismerettel lettünk gazdagabbak.
Külön hála az ajánlott programokért, melyeket kivétel nélkül kivégeztünk:) 

2013.08.12. Üdv: Ötömösyék és Baksayék és Robertsék 

Kedves Agi!

Tegnap este szerencsésen hazaérkeztünk. Még egyszer nagyon köszönjük a segítségedet - mind Pompei, mind Capri felejthetetlen élményt nyújtott értő magyarázatoddal. Nem voltunk és feltehetőleg nem leszünk társasutazásokon, ezért nincs összehasonlítási alapunk, mégis úgy véljük, hogy jó "szakember" is vagy, nemcsak intelligens ember.

Tegnap még elmentünk S. Maria Capua Vetere-be megnézni az Amfiteatrumot. Különleges látnivaló, a föld alatt több látszik, mint a föld felett! Bátran ajánljuk megtekintésre mindenkinek, aki Herculaneumot es Pompeit megnézi. Nagy előny, hogy szemben e két közismert hellyel, úgy tűnik, kiesik a "kötelező" látnivalók köréből.
Rajtunk kivül ketten voltak ott, így igazán zavarmentesen nézelődhettünk.

További szép nyarat es jó munkát kívánunk a kellemes Sorrentoban. Itt 36-40 fok van...

2013.07.08 Kovács Ádám és Bende Margit 

Kedves Ági!


Nagyon hálásan köszönjük a segítségedet, a remek programokat, a sok információt és élmény teli vezetést. Nélküled fele annyira lett volna csak gazdag a programunk. Még most is minden nap eszünkbe jut a csodálatos táj, a nápolyi utcák hangulata, a kilátás a Vezúvról, a Végtelenség teraszáról, vagy éppen a Monte Soraroról. Ez volt az egyik legjobban sikerült kirándulásunk, amiben igen nagy szereped volt.
Nagy szeretettel gondolunk Rád és minden jót kívánunk: 

2013.07.22. Csilla, Ditti, Eszti, Balázs valamint Sári és Laci

Kedves Ágnes!

Nagyon köszönjük a veled töltött napokat, a kedvességedet és tudásodat, életünk egyik legjobb nyaralását töltöttük Sorrentóban és környékén, és ebben neked is nagy szereped volt. Reméljük, kellemesen telnek a napjaid, és a csoport  sem viselt meg annyira.

Mindig szeretettel gondolunk rád, és akinek tudunk, ajánlani fogunk Téged.

2013.07.10. Madácsi család

Szia Ági!

Nagy vágyunk volt egyszer élőben látni Pompeit! A te idegenvezetésed, a tudásod lenyűgöző. Rengeteget olvastunk, mielőtt elindultunk, de az előadásmódot lenyűgözött. A gyerekek azóta is a tőled tanultakat emlegetik. Örülünk, hogy megismerhetünk!

2013.06.12. Bogdán család

Kedves Ági!

Visszatérünk még, ez egészen biztos, mert remekül éreztük magunkat és köszönünk mindent!

2013.05.02. Sára&Ádám

Ági!

Először is köszönünk mindent és bár még csak most értünk haza, de a férjemmel megbeszéltük, hogy ez a két hét bizony nem volt elég, ezért megyünk jövőre is és visszük a barátainkat is, úgyhogy készülj, mert sokan leszünk:)

2012.07.14. Simoné Nagy Judit

Szia Ági!

Köszi mindent! A nápolyi idegenvezetésed és a capri élményeket sosem felejtjük el. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy keresse meg Ágit, ha segítségre van szüksége, mert nála jobban senki nem ismeri a térséget. Fantasztikus a tudása!

2012.06.01. Kovács Balázs 

Helló Ági!

Készülj, mert idén megint megyünk hozzád.:) Szeretnék egy hosszabb időt Caprin tölteni, illetve a Nápolyi idegenvezetésedre is szükségünk lesz, mert barátokkal megyünk, akik még nem jártak ott. Már nagyon várjuk!

2012.03.16. Szentirmay Adrienn

 Kedves Ágnes,

Ismételten köszönetet mondunk a nagyon precíz, profi vezetésért. Továbbá mosolygós, barátságos lényedért, amivel elősegítetted, hogy nyugodt és jó hangulatban ismerkedhettünk meg a csodálatos helyekkel, a gyönyörű vidékkel.

2011.08.22. Z. Mihályné

Szia Ági! 

Örülök, hogy ismét találkoztunk, és újból felejthetetlen napokat töltöttünk együtt. Üdv: 

2011.08.02. B. Beáta Kisújszállásról

Szia Ági!

Hazaértünk, de már mennék is vissza:) Köszönünk mindent! Az idegenvezetést, a vásárlást, a bulizást, szóval mindent. Jövőre találkozunk!

2011.06.07. Andi&Péter

Kedves Ági!

Már alig várjuk, hogy nyár legyen, és újra találkozzunk! A nápolyi feeling már nagyon hiányzik:)

2011.03.09. Kata

Kedves Ági ! 

Köszönjük neked azt a sok életrevaló élményt, amit 4 napos  profi módon végzett idegenvezetéseddel biztosítottál nekünk.  Figyelemreméltó, hogy mindenütt a szakmád iránti szeretet, a családias hangulat biztosítása és az ismeretek továbbítása az ami a legfontosabb számodra. 

Szeretettel, 

2010.03.28.   A  Lázár család

Kedves Ági!

A nápolyi idegenvezetést nagyon élveztük a vulkántúra pedig egy életre szóló élmény volt. Nagyon köszönjük, és alig várjuk, hogy újra mehessünk, mert még sok felfedezni való vár ránk, Sorrentóban és Capri szigetén!

2009.08.22    Somoskői Család

 

Nyaralásainkat magunk szoktuk intézni, de most nem bántuk meg, hogy kivételt tettünk, mert Ági profin intézett mindent. A szállás csodás volt és a programok is fantasztikusak. Nekem Capri-szigetére való eljutás egy álom beteljesülését jelenti. Köszönjük a sok segítséget és az életre szóló élményeket.

2009. 07.09   Benkő Dóra